Ako ste u LOŠOJ VEZI sa OVIM ZNAKOM : Budite sigurni da će vas varati!

Ako ste u LOŠOJ VEZI sa OVIM ZNAKOM : Budite sigurni da će vas varati!

30/09/2023 Off By Maja

Mnogi će sada ostati u čudu i nevjerici ali…

Prema najnovijim istraživanjima astrologa, pripadnici horoskopskog znaka strijelca najviše varaju svoje partnere i upuštaju se u tajne veze.

 

Strijelac

 

Kao što smo i pretpostavili, mnogi od vas su sada u čudu i vjerojatno mislite da je dezinformacija, neistina i da je nemoguće. Međutim, itekako je moguće i itekako je istina. Zašto!?

Zato što Strijelac slovi za jednog od najvjernijih zodijaka kojemu ništa važnije nema na svijetu od partnera i obitelji.

Zato što su Strijelci usredotočeni isključivo na svoju ljubav i ne zanimaju ih druge osobe, a kamoli nekakve površne u vezi. Oni prije svega misle na svog partnera i njegov je cilj da usreći svog partnera i da stvori što ljepši, kvalitetniji i zanimljiviji zajednički život.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ali, da ne bude sve tako crno, postoji i nekakvo, možda bi se usudili reći, logično objašnjenje zašto i kada se upušta u tajne veze i bude nevjeran partneru. Kažemo da bi se usudili navesti objašnjenje, iako činjenica je da kada netko napravi nevjeru, zapravo objašnjenja i opravdanja nema i ne može ga biti. Ni jedna nevjera ne može imati opravadan razlog, a pogotovo onaj koji će odobriti nevjeru.  No to je sad već neka druga priča i tema, pa ćemo se osvrnuti kada i zašto to Strijelac napravi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Pages: 1 2