Ciganske karte otkrivaju o VAŠOJ SUDBINI za narednih 7 dana!

Ciganske karte otkrivaju o VAŠOJ SUDBINI za narednih 7 dana!

30/09/2023 Off By Maja

Horoskop je sastavljen uz pomoć zvijezda, planeta, numerologije i ciganskih karata za razdoblje od sedam dana za svaki horoskopski znak zodijaka…

OVAN

Ciganske karte otkrivaju:  Tijekom ovog tjedna više će planeta utjecati na financijska pitanja. Kad više planeta utječe na financijska pitanja, doći će do krize.  Dakle, dobit ćete jedno ili drugo rješenje za sva svoja financijska pitanja. Postoje šanse za honorarne projekte i to će vam olakšati novac. Pokušajte smanjiti svoje troškove i izvršiti neke prilagodbe.

Molimo vas da ne pokušavate davati bilo kakve obveze u vezi s novcem. Bit će puno komunikacije u vezi financija, zajmova, poreza i osiguranja.

Bit ćete usredotočeni na poboljšanje karijere i samopoštovanja. Ovo je dobra prilika i za poboljšanje vaših partnerskih poduhvata. Međutim, ovo nije vrijeme za osnivanje novih partnerskih poduhvata. Ovo je također dobro vrijeme za izvođenje nekih tečajeva i time poboljšava samopoštovanje. Bit će puno posla i morat ćete se pripremiti za postizanje dobrih rezultata. I

mat ćete mnogo komunikacija o novim mogućnostima karijere, a to može biti i iz komunikacije, kreativnosti i administracije.

Godišnji solarni tranzit donosi mnogo projekata ili stresa povezanog s radom. Bit će neke interakcije s vašim kolegama i ostalim suigračima. Morat ćete se potruditi jer će biti problema u vezi posla. Svi ti projekti bit će dugotrajni i konkurentni. Ciganske karte otkrivaju:  Ovo je dobro vrijeme za traženje posla, ali nemojte odustati od postojećeg posla. Uzet ćete novi režim zdravstvene zaštite i program vježbanja. Dijeta i probava također će biti važni, pa ćete morati konzumirati organsku prehranu. Život vaše rodbine po majci također će zaslužiti više pažnje.

BIK

Tijekom ovog tjedna puno ćete se usredotočiti na svoj osobni i profesionalni odnos. Više planeta utječe na ove odnose, pa ćete imati dobre ali i složene trenutke veza. Bit će novih prilika za upoznavanje novih ljudi. Oni će vam dati nove ideje za poboljšanje vašeg posla ili posla. Ovo je također tjedan dana za radovanje novim mogućnostima zaposlenja i putovanjima vezanim uz posao.

Susretat ćete se s novim ljudima iz osobne i profesionalne domene.

Godišnji solarni tranzit utjecat će na vaše kreativne talente i ovo je dobar tjedan za projekte iz kreativnih projekata. Oni koji se bave umjetnošću i zabavom bit će aktivni. Oni koji rade u špekulativnim pothvatima trebali bi biti vrlo oprezni s faktorom rizika takvog poslovanja. Klonite se rizičnih pothvata jer će u protivnom doći do gubitaka. Samci će dobiti dobre prilike za susret sa istomišljenicima. Učitelji, mentori i političari dobit će i neke projekte.

Ovo je za vas naporan tjedan i imat ćete mnogo sastanaka tima.

Mars utječe na vašu karijeru i ovo je jako dobro vrijeme da se dokažete u karijeri. Mars je vrlo dobar planet za rješavanje pitanja vezanih uz karijeru, pa će biti nekih prilika za preuzimanje složenih odgovornosti. Vaše kolege imat će puno zahtjeva i trebali biste postupiti u skladu sa svojim dužnostima. Bit će puno aktivnosti za one koji se bave sportom, administracijom i policijom. Ovo je vrlo važan tjedan za vašu karijeru jer više planetarnih energija utječe na vašu karijeru. Iskoristite li ove mogućnosti, dobit ćete koristi od svoje karijere.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ciganske karte otkrivaju:  Ovo je vrlo važan tjedan za vaše zdravlje i financije na radnom mjestu jer više planeta aktivira ove stvari. Morat ćete se više usredotočiti na posao jer će biti puno projekata od kreativnosti, pisanja i administracije. Većina tih projekata bit će vrlo složeni jer višeplanetarna povezanost uvijek ukazuje na stres. Na poslu se morate dobro ponašati; u protivnom će doći do sukoba s vašim kolegama. Bit će vrlo argumentirani, a isto možete učiniti i s njima.

Dakle, radno mjesto može biti malo osjetljivo. Klonite se i uredske politike i tračeva.

Vaše zdravlje također će biti glavna briga tijekom ovog tjedna. Venera će povećati želju da izgleda dobro. Nema ništa loše u tretmanu ljepote. Venera označava slatka jela, pa biste trebali kontrolirati unos slatkih jela. Vaša prehrana bit će vrlo važna i trebali biste uzeti organsku prehranu. Inače postoje šanse za gastritis i zatvor. Morat ćete također prakticirati meditaciju i jogu, ako želite, i to da biste mogli biti usredotočeni na svoj život.

Dobit ćete i neke projekte iz stranih zemalja i to će vam pomoći da zaradite više novca.

Godišnji solarni tranzit utjecat će na dom i obitelj, pa ćete morati više vremena provoditi kod kuće. Sunce nije idealan planet, pa ćete se možda osjećati malo opterećeni obiteljskim stvarima. Sunce ovdje gubi smjer pa će starije osobe u obitelji imati zabrinutosti. Ciganske karte otkrivaju:  Postoje šanse za neke poslove s nekretninama, ali morate biti oprezni. Bit ćete uglavnom usredotočeni na poboljšanje svog doma i okruženja. Tijekom tog razdoblja mogući su i obiteljski sastanci i duhovni sastanci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ciganske karte otkrivaju Vaša kreativna energija bit će vrlo važna u ovoj fazi. Više planeta aktivira vaše kreativne vještine, a vi ćete imati puno posla. Bit će puno timskih rasprava i to će vam pomoći da postavite novi cilj za svoj život. Vaš će život biti vrlo sadržajan jer više planeta ukazuje na užurban život. S vašim timom bit će puno aktivnosti. Događanja će se događati na društvenim mrežama, a mogu se dogoditi i na mreži, a i izvan mreže. Morat ćete provesti vrijeme s djecom i mladim grupama.

Ovo je složeno vrijeme za romantičan život, stoga nemojte riskirati s tim.

Ciganske karte otkrivaju  Ovo je vrijeme i za postavljanje dugoročnih ciljeva za vaš život i molimo vas da ovo vrijeme iskoristite mudro. U suprotnom ćete izgubiti neke dobre trenutke. Prilike će dolaziti i s dalekih mjesta. Radit ćete na tehničkim projektima i to će vam pomoći da naučite nove vještine. Tijekom ovog tjedna pokušat ćete svojim kreativnim vještinama započeti nove projekte. Molimo vas da ne zanemarite faktor rizika i mudro napravite svoje planove.

Rad s djecom može vam donijeti sreću, a od njih morate puno naučiti.

Ciganske karte otkrivaju:  Godišnji solarni tranzit utjecat će na vašu treću kuću komunikacije i braće i sestara. Bit će i nekih sastanaka s vašom braćom i sestrama te s rodbinom. Mogu se pojaviti projekti s područja propovijedanja i poučavanja. Ovo je također tjedan dana za putovanje i upoznavanje suigrača. Bit će više interakcije s tehnologijom. Možda čak pokušate kupiti ili popraviti elektroničke uređaje. Učenici i nastavnici ovo će doživjeti kao vrlo važno vrijeme. Ciganske karte otkrivaju:  Područje od vrata do ramena bit će vrlo osjetljivo, a postoje i šanse za manje zdravstvene probleme.

Nastavak na idućoj stranici…

Pages: 1 2 3