BIK – LJUBAVNI MESECNI HOROSKOP za OKTOBAR: KRAJ MESECA vam donosi NEVIDJENU SRECU!

BIK – LJUBAVNI MESECNI HOROSKOP za OKTOBAR: KRAJ MESECA vam donosi NEVIDJENU SRECU!

30/09/2023 Off By Admin

AKO STE U VEZI:

Prva polovina meseca vam bas i nece biti blistava i to je cinjenica. Velike su sanse da cete se razocarati na neki nacin u osobu sa kojom ste ali na vasu srecu to ce biti samo vas trenutni osecaj. Jer ona zapravo nece uraditi bas nista cime bi mogla da vas povredi namerno. Jer je cinjenica da vas iskreno voli i da sa vama planira buducnost.

Zato je najbolje da ako se vec pojave problemi prvo dobro razmislite o svemu a onda sa osobom sa kojom ste popricate o svemu i da pokusate da nadjete kompromis bas za svaki problem koji vas muci i koji ce se pojaviti medju vama.

Druga polovina meseca je zaista rezervisana za vase uzivanje. Nema nikave sumne da vas cekaju lepe stvari. Vazno je da shvatite da su svadje na neki nacin normalne kada je u pitanju ljubav. Ali da nema te prepreke koja moze da unisti ljubav koja je sudjena i koja je prava. Vec u zadnjim danima otkobra meseca cete shvatiti koliko ste zapravo voljeni tako da ce vam kraj ovog meseca doneti srecu o kojoj ste do sada mogli samo da mastate i nista drugo.

Pages: 1 2