BLIZANCI – LJUBAVNI MESECNI horoskop za OKTOBAR: Morate biti OPREZNI, ali se nemojte plasiti LJUBAVI…

BLIZANCI – LJUBAVNI MESECNI horoskop za OKTOBAR: Morate biti OPREZNI, ali se nemojte plasiti LJUBAVI…

30/09/2023 Off By Admin

AKO STE U VEZI:

Morate biti veoma oprezni i nemojte bas svaku rec verovati svom partneru. Moguce je da ce vam on na neki nacin okrenuti ledja, da ce vas cak prevariti ili izdati.

Ne kazemo da njemu nije stalo ali tokom ovog meseca u njegov se zivot vraca osoba koju je on nekada davno iskreno voleo,i ako jos uvek ima samo mrvicu ljubavi prema njoj. Onda je sasvim sigurno  da joj nece odoleti. Samim tim ce vama slomiti srce.

Zato je nas iskreni savet da tokom ovog meseca obratite vise paznje na njegovo ponasanje i da jednostavno pripazite da li je istina bas sve sto on kaze. Moguce je da ste  svo vreme u zabludi ali i to da ste mu samo uteha.

Sa druge strane,ako je vama vasa voljena osoba dokazala da joj je stalo onda vi nemojte praviti scenu i frku zbog svake sitnice. Pokusajte da joj verujete ako vam dokaze da nema sumnje u to da vas iskreno voli i da joj je iskreno stalo.

Poenta je samo u tome da budete malo obazriviji nego  inace  i da vise paznje posvetite onome sto radi.Odnosno da ga malo sa vremena na vreme proverite. Cisto da vam na kraju ne bi slomio srce.

Pages: 1 2