FARAONSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBAR!

FARAONSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBAR!

30/09/2023 Off By Dea

Evo koja će dešavanja obeležiti mesec oktobar svim znacima zodijaka…

OVAN

Dragi ovnovi, vama će mesec oktobar doneti neke prilike. Prvo će se vama ukazati lepa prilika za promenu zaposlenja koju vi trebate iskoristiti, pa će vas posle toga ljubav potpuno iznenaditi, jer će vam se ukazati prilika da se vratite na staro i da započnete novu vezu sa bivšim partnerom.

BIK

Dragi bikovi, vama će mesec oktobar obeležiti novčani dobici. Tokom celog meseca ćete lako dolaziti do novca i zbog toga vas problemi finansijske prirode ne očekuju. Ipak, vama svakako da neće biti lako zbog nekih dešavanja koja vas čekaju na planu ljubavi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će oktobar biti veoma zanimljiv mesec. Vama će oktobar zapravo doneti mnogo lepih trenutaka, dok vas on neće doneti nikakve veće probleme, jer će vas čuvati zvezde. Mnogo lepih dana vam stiže.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Dragi rakovi, vama će se tokom meseca oktobra dešavati kako lepe, tako i loše stvari. Vas na poslu očekuje jako mnogo velikih problema. Međutim, vas zato na planu ljubavi očekuju dešavanja koja se mogu nazvati divnom čarolijom.

LAV

Dragi lavovi, vama oktobar uopšte neće ispuniti očekivanja. On će vam doneti jako mnogo toga lošeg. Mnoge osobe će vas tokom oktobra izdati i to na neke veoma loše načine. Vi ćete shvatiti da nekim osobama nikada niste trebali verovati.

DEVICA

Drage device, vaša veza će biti pod velikim znakom pitanja tokom oktobra i lako bi se moglo desiti da se ona završi. Vaša veza će biti pod znakom pitanja samo zbog toga što će vam vaš partner sa jednim postupkom slomiti srce.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2