MEDALJONI TVOJIH TAJNI-izaberi jjedan i UVERI se u to da ZNAMO koja je NAJVECA TAJNA koju KRIJES!

MEDALJONI TVOJIH TAJNI-izaberi jjedan i UVERI se u to da ZNAMO koja je NAJVECA TAJNA koju KRIJES!

30/09/2023 Off By Dea

AKO SI IZABRAO MEDALJON BROJ  JEDAN:

Ti si dusa od coveka. Ti si osoba koja nikada nikome nista lose nije uradila.Cinis sve za one koje volis i ponosan si na sebe zbog  onog sto jesi. Da je vise  ljudi kao sto si ti nema nimalo sumnje da bi na ovom svetu  bilo mnogo vise   dobrih ljudi. To je ono sto moramo    da kazemo.

Tajna koju ti krijes od svih je to sto si u dubini duse jako  tuzan i prazan. Deluje ti da te niko ne razume i da zapravo nikome nije   iskreno stalo do tebe.

Naravno da to nije tako,ali to je osecaj  u tebi od koga ti  nikako ne mozes da pobegnes.

Deluje ti da si ti tu za sve ali da niko nije tu za tebe onda kada ti je tesko i onda kad ti se sve rusi.

Imas taj problem da priznas kako ti je jer znas da se u danasnje vreme retko kome moze verovati.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO SI IZABRAO MEDALJON BROJ  DVA:

Ti si neko ko svima cini,ali ne misli na sebe i to ti je velika greska. Tebi zapravo zivot prolazio u tome da vise mislis na ljude do kojih ti je stalo a tebi samom kako bude i to je ono sto moramo da kazemo. To je naravno dokaz da si osoba koja je posebna, i pre svega dobar covek… Ali, sa druge strane, to ti je velika greska.  Jer uvek vise mislis  na  druge a i ne vidis da tebiu prolazi vreme i da   na neki nacin samo gledas kako ti prolazi zivot…  A ne cinis nista da  sebi ucinis i da ostvaris neke svoje zelje,pa makar to bile i one najmanje.

Jako je vazno da kazemo da si u dubini duse nesrecan ali da tebi pricinjava veliko zadovoljstvo i srecu to sto znas da su dobro i srecni one koje volis. Ako ne uzmes   svoj zivot u svoje ruke onda znaj… Jednom bi mogao da zazalis.

Jednom kada svi ostvare svoje snove i kad svi   budu imali svoj zivot…  TI ces shvatiti da je tvoj na neki nacin izgubljen. I da si ti neko ko zapravo svima cini, a za sebe bas nista nikada…

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2