TIBETANSKI HOROSKOP: Ovo ja NAJVECA ISTINA o svakom zodijaku !

TIBETANSKI HOROSKOP: Ovo ja NAJVECA ISTINA o svakom zodijaku !

27/11/2023 0 By Maja

Po tibetanskom horoskopu svaki zodijak ima svoje mane i vrline. Saznajte koje su vase.

OVAN

TIBETANSKI HOROSKOP:  Osobe rodjene u znaku ovna posjeduju posebnu energiju koja se odrazava na sve segmente u njihovom zivotu. Ovan posjeduje veliku moc da svoju pozitiivnu energiju siri i na druge ljude.

Ipak ovnu fali i ravntoza u zivotu jer je on bice koje zeli da stigne na sve strane. Ovan je vodja horoskopa i samim tim on i u svom zivotu ima velike  kvalitete lidera.

U svemu zeli biti najbolji, u svakoj situaciji se zeli snaci. Ovam zudi za  mirom i stabilnoscu u svom zivotu. Svojim putem se bori i kada je taj put za njega najtezi.

U buducnosti kao prvo treba da shvati gdje su njegove granice. Ovan misli da moze sve , ali u buducnosti bi se to moglo ispostaviti pogresno.

 

 

BIK

Bik predstavlja mudrost, rast razuma i velike inteligencije. On vam uvijek pruza sigurnost jer on sa sobom nosi iskustvo proslog zivota. Za njega posticanje necega ne zavisi od posla,  nego od psihe. Bik radi glavom,  nikada se ne oslanja na savjete drugih.

Ono sto on smatra ispravnim to cer i uciniti, jer on je u skladu sa sobom  i svojim razumom.

Buducnost koja je pred njim zavisi samo o njemu. Mnogo toga ga ocekuje, ali on nece nista vazno poduzeti dok potpuno ne bude u skladu sa sobom.

Ono sto se kod njega posebno istice je da njemu motivaciju ne daju dobri savjeti vec velika sumnja.

On kada najvise sumnja u sebe, najvise postite.

 

BLIZANCI

Kod ovog zodijaka vlada merkur, to je jedan od razloga zbog cega je drustven, otvoren prema drugim ljudima, i ne sumja u sebe.

Kod osvarenja velikih ciljeva vrlo mu je bitno da je psihicki i fzicki spreman na sve. Ovaj zodijak nista ne prepusta slucaju.

Ipak ono sto ovog zodijaka razlikuje od nekih drugih je da on ima zaista ogromen ciljeve, ali rijetko koji od njih dovrsi do kraja. Njemu to mnogo smeta, ali potrebno je dugo vremana da se on zauzme da zaista nesto zavrsi do kraja.

Njegove ambicije su u njegovoj glavi velike, ali na djelu ovaj zodijak zna lako da odustane kada postane tesko. Ali priznati mu se mora sto pokusva.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4