Faraonski horoskop za decembar: Otkrijte mistične tajne svoje sudbine!

Faraonski horoskop za decembar: Otkrijte mistične tajne svoje sudbine!

30/11/2023 Off By Maja

 

Vaga – Ma’at, Boginja Ravnoteže i Pravde

Vage, pod vlašću božice Ma’at, koja personifikuje ravnotežu i pravdu, će tokom decembra osećati snažnu potrebu za očuvanjem harmonije u svojim životima. Ma’at, često prikazivana s perom na glavi, simbolizuje merenje srca preminulih kako bi se odredila njihova sudbina, čime predstavlja princip pravičnosti i etičkog balansa.

 

 

Škorpija – Sekhmet, Boginja Ratnice i Zaštitnice

Škorpije, pod vlašću boginje Sekhmet, ratnice i zaštitnice, će u decembru osetiti snagu svoje unutarnje borbe i istrajnosti. Sekhmet, koja je često predstavljana kao lavica, simbolizuje hrabrost i neustrašivost. Škorpije će tokom ovog meseca pronalaziti snagu da prevaziđu izazove i da zaštite svoje najdublje vrednosti.

Strelac – Hathor, Boginja Ljubavi i Radosti

Faraonski horoskop za decembar:   Strelčevi, pod zaštitom boginje Hathor, koja personifikuje ljubav i radost, će tokom decembra doživeti period emotivnog procvata. Hathor, često prikazivana kao krava, simbolizuje plodnost i obilje. Strelčevi će se otvoriti prema ljubavi i radosti, privlačeći pozitivnu energiju i harmoniju u svoje ljubavne i druge odnose.

Jarac – Khnum, Bog Kreacije i Stvaranja

Jarčevi, pod patronatom boga Khnuma, tvorca i stvoritelja, će u decembru imati priliku da kroje svoju sudbinu. Khnum, često prikazivan kao bog s jelenjom glavom, simbolizuje stvaranje i oblikovanje. Jarčevi će tokom ovog meseca biti inspirisani da preduzmu kreativne korake, stvarajući nešto novo i značajno u svojim životima.

Vodolija – Nut, Boginja Neba i Beskrajnosti

Vodolije, pod vlašću boginje Nut, neba i beskrajnosti, će tokom decembra osećati potrebu za proširivanjem svojih vidika. Nut, često prikazivana kao žena koja drži nebo iznad sebe, simbolizuje beskrajne mogućnosti. Vodolije će se otvoriti prema novim idejama, spremne da istraže neistražene horizonte i razvijaju svoje duhovne aspekte.

Ribe – Sobek, Bog Reke i Plodnosti

Ribe, pod vlašću boga Sobeka, reke i plodnosti, će tokom decembra doživeti plimu kreativnosti i obilja. Sobek, često prikazivan kao krokodil, simbolizuje snagu vode i vitalnost. Ribe će plivati kroz mesec s lakoćom, privlačeći kreativne izraze i obilje u svoje živote.

Zaključak:

Faraonski horoskop za decembar nastavlja otkrivati tajne i uticaje drevnih božanstava na svakog pojedinca. Škorpije, Strelčevi, Jarčevi, Vodolije i Ribe će iskusiti jedinstvene energije bogova egipatske mitologije, vođeni kroz transformacije i novi početak.

Ovaj mesec će biti vreme kada će svaki znak Zodijaka povezati svoju sudbinu s drevnim silama i pronaći inspiraciju u mističnim tajnama faraonskog horoskopa. Spremite se za dublje razumevanje sebe i svog puta kroz život, vođeni božanskim vodičem faraonske astrologije.

Pages: 1 2