LJUBAV DO KRAJA LETA: Bik će saznati VELIKU ISTINU – Lav UPOZNAJE novu LJUBAV

LJUBAV DO KRAJA LETA: Bik će saznati VELIKU ISTINU – Lav UPOZNAJE novu LJUBAV

25/06/2024 Off By Maja

Astrološki znakovi Bik i Lav ulaze u fazu koja obećava značajne promene i emotivne preokrete. Za ova dva izražajna i strastvena znaka, ljubavni horizonti se otvaraju na načine. Koji će im doneti nove spoznaje, izazove i mogućnosti za rast.

BIK

Bikovi, poznati po svojoj stabilnosti, pouzdanosti i strpljenju, do kraja leta suočavaju se sa mogućnošću da saznaju nešto novo i duboko u svojim emotivnim vezama. Za Bikove koji su već u vezama ili braku, ovo može značiti dublje razmatranje partnerstva i otkrivanje skrivenih istina koje mogu promeniti tok njihovog odnosa. Uticaj retrogradnog Merkura može dovesti do razjašnjavanja nesporazuma i donošenja važnih odluka o budućnosti veze.

S druge strane, slobodni Bikovi mogu doživeti trenutke introspekcije i samootkrivanja kada je ljubav u pitanju. Ovo je vreme kada će Bikovi možda biti otvoreni za nove ljubavne prilike ili susrete sa osobama koje im donose duboku emotivnu povezanost. Važno je da Bikovi slušaju svoje srce i intuitivne impulse kako bi napravili korake ka sreći i ispunjenju.

Bikovi, poznati po svojoj stabilnosti, senzualnosti i praktičnosti, doživljavaju  kao vreme kada se istina u njihovim ljubavnim vezama može razotkriti.

Za Bikove koji su već u stabilnim vezama ili braku, ovo može značiti suočavanje sa dubljim problemima ili neslaganjima koji su možda dugo bili skriveni ispod površine. Retrogradni Merkur može oživeti prošle razgovore i doneti nove perspektive na odnos. Otvarajući put ka emotivnom razvoju ili transformaciji.

S druge strane, slobodni Bikovi mogu se naći u fazi introspekcije i samoproučavanja kada je u pitanju ljubav. Ovo je vreme kada će Bikovi možda dublje razumeti svoje emotivne potrebe i želje, te biti spremni da privuku osobu koja će im pružiti emotivnu sigurnost i stabilnost. Važno je da Bikovi slušaju svoje unutrašnje glasove. I budu otvoreni za nova iskustva koja mogu promeniti njihov život na bolje.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2