LJUBAV DO KRAJA LETA: BLIZANCI će saznati da ih VOLJENA OSOBA VARA – DEVICE u VELIKOJ SREĆI!

LJUBAV DO KRAJA LETA: BLIZANCI će saznati da ih VOLJENA OSOBA VARA – DEVICE u VELIKOJ SREĆI!

25/06/2024 Off By Maja

U srcu leta, astrološki znakovi Blizanci i Device ulaze u fazu koja će im doneti iznenađenja i velike emotivne preokrete. Za ova dva znaka, koji se razlikuju po svojim karakteristikama.  Ali dele želju za stabilnošću i harmonijom u ljubavi. Ovo će biti vreme koje će ih duboko promeniti na planu emotivnih veza.

BLIZANCI: Konfrontacija sa istinom

Blizanci, poznati po svojoj inteligenciji, radoznalosti i komunikativnosti, doživljavaju leto kao period kada će se suočiti sa istinama.  Koje mogu promeniti tok njihovih ljubavnih veza. Za Blizance koji su u vezama ili braku, ovo može značiti saznanje da ih voljena osoba vara ili da postoji nešto što nije transparentno u njihovom odnosu. Uticaj Merkura, vladara Blizanaca, može doneti razgovore i konfrontacije koje će razjasniti situaciju i omogućiti Blizancima da donesu važne odluke za svoju emotivnu budućnost.

S druge strane, slobodni Blizanci mogu biti u situaciji da otkriju istine o osobama koje su im privukle pažnju, što može dovesti do promene perspektive o ljubavi i odnosima.

Ovo je vreme kada će Blizanci možda biti otvoreniji za introspekciju i samospoznaju kako bi pronašli svoju pravu emotivnu harmoniju i sreću.

Blizanci, poznati po svojoj radoznalosti i potrazi za intelektualnim stimulacijama. Doživljavaju letnje mesece kao vreme kada se suočavaju sa nekim teškim istinama u svojim ljubavnim vezama. Otkrivanje da ih voljena osoba vara može biti emotivno potresno i izazovno za njih. Merkurova dominacija njihovog znaka može im pomoći da bolje razumeju situaciju.  I da donesu odluke koje su u skladu sa njihovim emotivnim i mentalnim stanjem. Ovo je vreme kada Blizanci mogu proći kroz proces introspekcije i samoproučavanja. Kako bi shvatili šta je zaista važno za njih u ljubavi.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2