Ciganske karte otkrivaju o VAŠOJ SUDBINI za narednih 7 dana!

Ciganske karte otkrivaju o VAŠOJ SUDBINI za narednih 7 dana!

30/09/2023 Off By Maja

STRIJELAC

Ovo je za vas vrlo važan tjedan jer će više planeta utjecati na vaše emocije i podsvijest. Merkur i Venera izazvat će skrivene strahove i emocije. Tijekom ovog tjedna osjećat ćete se kao sami i pravit ćete neke planove za svoju budućnost. Nema ništa loše u privremenim pauzama i to će vam pomoći da budete energični. Možda ćete se morati pobrinuti i za svoje zdravlje. Ovo je jako dobro vrijeme za meditaciju i molitvu te se tako povezujete sa svemirom.

Imat ćete puno složenih snova i oni će vam poslati neke signale iz svemira.

Oba planeta će utjecati na kolege i radno mjesto. Bit će puno projekata iz komunikacijskog i kreativnog sektora. Bit ćete višezadaćni i to vas može staviti pod stres. Molim vas da svoj posao shvatite ozbiljno i pokušat ćete preuzeti novi posao. Međutim, nemojte riskirati sa svojim trenutnim poslom. Morat ćete biti vrlo oprezni sa svojim kolegama. No, imat ćete dovoljno mogućnosti za poboljšanje odnosa sa svojim kolegama. Molimo vas da se klonite svih vrsta osobnih razgovora na poslu. Bit će i nekih zdravstvenih problema.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Godišnji solarni tranzit utjecat će na vašu karijeru, a to znači da je vaš rad tijekom ovog tjedna jako istaknut. Na poslu će biti puno rasprava, a mogu se odnositi na vaš rad ili neke rasprave s vašim menadžerima i kolegama. Vaši će menadžeri biti vrlo zahtjevni i morate ih se pokoravati. Ovo je vrijeme i za poboljšanje obiteljskih pitanja. Možete očekivati ​​neke poslove s nekretninama i obiteljske rasprave. Obiteljski sastanci i svađe kod kuće također će biti dio ovog tjedna.

JARAC

Tijekom ovog tjedna više ćete se fokusirati na pothvate svog tima i dugoročne ciljeve. Oba planeta su vrlo znatiželjna i donijet će više posla timskim pothvatima. Dobro ćete se provesti sa suigračima, a dobit ćete i nove suigrače. Međutim, nemojte trošiti vrijeme na bezvrijedne aktivnosti. Ovo je dobro vrijeme za postavljanje novih dugoročnih projekata i to će vam donijeti određenu zaradu u budućnosti.

Tijekom ovog tjedna mogu se pojaviti i projekti stranih kompanija i stranih zemalja

Merkur i Venera utjecat će na vašu romantiku i djecu. Ovo je također sektor za kreativnost, a tijekom ovog tjedna dobit ćete neke kreativne projekte. Molimo vas da ove mogućnosti iskoristite vrlo mudro; u protivnom ćete u budućnosti možda propustiti nešto dobro. Blisko ćete surađivati ​​s djecom i mladim grupama. Prehrana djece bit će vam prioritet. Bit će nekih izazova u vezi vašeg studija ili usavršavanja. Bit će tu i društvenih okupljanja i zabavnih programa. Samci će pronaći istomišljenike i ovo je dobro vrijeme za međusobno istraživanje.

Inostrana suradnja također će biti dio ovog tjedna.

Pisci, izdavači, učitelji i mentori imat će puno posla. Ovo je također dobro vrijeme za duhovna povlačenja, što se i vidjelo. Međutim, ne biste smjeli ulaziti u bilo kakve verbalne svađe u vezi s vjerom i sustavom vjerovanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Merkur i Venera utjecati će na desetu kuću karijere i to će vas učiniti vrlo aktivnima. Međutim, oba planeta nisu previše odgovorna pa se možete osjećati pomalo neodgovorno. Bit će nekih projekata iz komunikacije i kreativnosti. . Imat ćete mnogo sastanaka tima i rasprava. Međutim, nemojte imati glupih razgovora, umjesto toga, imajte valjane poene. Ovo je vrijeme i za otvaranje novih radnih mjesta. Dakle, budite spremni na to. Od svojih menadžera možete očekivati ​​i neke nove odluke.

Oba planeta će imati aspekt doma i obitelji. Možete očekivati ​​neke obiteljske funkcije i sesije rješavanja problema.

Također se vide ozbiljni razgovori s roditeljima i drugim članovima obitelji. Možete očekivati ​​i poslove s nekretninama, obnovu i preinake. Postoje i neke šanse za argumente. Oba planeta ne vole da budu ovdje, pa ćete se morati pobrinuti za obiteljska pitanja.

Molimo vas da se klonite svih vrsta argumenata. Starije osobe u obitelji bit će zabrinute i morate ih riješiti.

Godišnji solarni tranzit utjecat će na financijska pitanja. Mogući su neočekivani troškovi i morate napraviti planove za smanjenje troškova. Sunce ne voli biti na mračnom mjestu, pa očekujete financijske probleme. Ovo je vrijeme za rješavanje problema u partnerstvu. Također se vide krediti i zaduživanja. Ovo je dobro vrijeme za rješavanje financijskih problema. Pokušajte biti oprezni sa svojim partnerima. Možda postoje neki problemi u vezi s financijama. Zanimat će vas astrologija, mistika i meditacija. Ovo je vrijeme i za istraživanje alternativnih zdravstvenih i iscjeliteljskih metoda.

RIBE

Možda ćete se osjećati pomalo zbunjeno, jer postoji mogućnost da ni sami nećete znati što zapravo želite. Dani koji dolaze nikako vam neće pogodovati jer u ništa nećete bitii sigurni. Ono u što ćete biti sigurni, već za desetak minuta promijenit ćete mišljenje.

Također će vam se otvarati nove poslovne prilike i koliko god ste nezadovoljni sa trenutnom poslovnom situacijom, sada više nećete biti sigurni da li da pokušate neke nove poslovne prilike.

To bi također moglo unijeti nemir u vaš ljubavni život, jer postoji mogućnost da vaša voljena osoba neće imati dovoljno razumijevanje prema vama i vašoj situaciji. No dobra vijest je da je to samo trenutna i prolazna faza, jer već od vikenda bi se ipak trebali početi osjećati bolje.

Pages: 1 2 3