Ako radi OVIH 6 stvari, i dalje je LUDO ZALJUBLJEN u BIVŠU!

Ako radi OVIH 6 stvari, i dalje je LUDO ZALJUBLJEN u BIVŠU!

24/09/2022 Off By Admin

4. I dalje lajka njezine fotografije na Facebooku.

Nema štete u tome da tu i tamo lajkate nekoliko fotografija i objava, ali ako svaki put kad ona objavi fotografiju ili status, ako je on odmah iznad toga da ga lajkate, to sigurno izaziva zabrinutost da je nije prebolio, pogotovo ako više ne razgovaraju i/ili nisu prijatelji (barem u stvarnom životu).

Ako se tiho šulja po njezinim društvenim mrežama, očito je pokušava držati pod nadzorom. Nema razloga da pratite bilo koga osim ako ga niste preboljeli.

 

5. Uspoređuje vas s njom.

Jeste li ikada ulazili u rasprave? Možda ste ostavili suđe na kutu sudopera. Njegov odgovor je da “Maja to nikad nije radila” ili možda “Mirela je to uvijek radila”. Što god da je problem, njegovu bivšu nikada ne bi trebalo spominjati, pogotovo on sam.

Možda uspoređuje vašu profesiju s njezinom ili njezinu modu i stilove uređenja s vašima. Ako se bivša spominje, on ju nije prebolio.

Ovaj mu ide ruku pod ruku s neobavezivanjem. Ako prođe danima bez razgovora s tobom, nakon čega slijede tjedni dok ti se jednostavno ne skida s “one stvari”, a onda opet ne razgovara s tobom, ili nije siguran u tebe ili misli na nešto drugo.

Ako nije zainteresiran, nije vam teško to otvoreno reći i nastaviti sa svojim životom. Ali ako je vruć ili hladan s tobom, vjerojatno te drži po strani sve dok ne bude apsolutno siguran da stvari s njegovom bivšom nikad neće uspjeti, jer zna da će to učiniti službenim s tobom samo da bi te nekoliko šutnuo mjesecima kasnije zbog svoje bivše samo će izgledati kao golemi glupan.

Potpuno je prirodno ne preboljeti bivšeg, ali nije prirodno nastaviti izlaziti ako si niste dali vremena za tugovanje.

Nije u krivu što oplakuje gubitak svoje veze, ali ako je to slučaj, onda ne bi trebao ni pokušavati započeti nove veze, ili u njegovom slučaju, navoditi žene koje ništa ne sumnjaju.

Važno je zapamtiti da ako shvatiš da izlaziš s tipom koji nije prebolio svoju bivšu, nije tvoj posao pomoći mu da je preboli. To je neko sr**nje koje mora sam riješiti. Prestani sada gubiti vrijeme prije nego što bude prekasno i on ti slomi srce. Za vas u moru ima još mnogo riba koje nisu slomljena srca – ili barem onih kojima rane nisu tako svježe.

Pages: 1 2